9 hústekercs, -rolád és -göngyöleg, ami szaftosan vár a tálon

A húsok kifinomult és elegáns formája a töltött és tekert rolád. Szinte bármit elhelyezhetünk a tekercsekben, az egyetlen lényeg talán az, hogy gondoskodjunk a kellően szaftos végeredményről. És egy nagy tál rizsről.

  1. 1.

    Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban

  2. 2.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  3. 3.

    Töltött pulykamell

  4. 4.

    Zöldségekkel göngyölt pulykamell

  5. 5.

    Sonkás-sajtos pulykatekercs

  6. 6.

    Göngyölt pulykamell

  7. 7.

    Svájci lakodalmas szelet

  8. 8.

    Gombás pulykarolád burgonyával

  9. 9.

    Szezámos töltött pulykarolád brokkolis bulgurral

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek