10 ámulatba ejtő ízű és küllemű göngyölt hús karácsonyra

A húsételek koronázatlan királya a göngyölt hús. Számtalan módon variálhatjátok a tölteléket, és a húsfajtákat is. Szebbnél szebb, ízletesebbnél ízletesebb fogások kerülnek ki a kezeitek közül.

  1. 1.

    Karácsonyi töltött pulykamell, zelleres krumplipürével

  2. 2.

    Spenótos-fetás csirketekercs sonkaköntösben

  3. 3.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  4. 4.

    Ünnepi töltött pulykamell tejfölös-baconös tört burgonyával és fűszeres zöldbabbal

  5. 5.

    Toszkán göngyölt hús

  6. 6.

    Paradicsomos cukkiniragu baconbe tekert csirkemellel

  7. 7.

    Baconnel göngyölt sertésszűz zöldfűszeres vajjal

  8. 8.

    Spenót- és gombatöltelékes baconbe tekert pulykamell

  9. 9.

    Boros pecsenye

  10. 10.

    Sonkás-sajtos pulykatekercs

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...