11 cseppet sem unalmas leves, amiben kövér gombócok úsznak

Amikor látunk egy levest, és az jut eszünkbe, hogy "ebbe bizony kéne még valami tápláló", akkor az esetek nagy részében erre egy gombóc lesz a válasz. Az első és második fogás fúziója egy ilyen fogás, már csak egy kiadós desszert kell majd utána, és kész is az ebéd.

  1. 1.

    Tejfölös krumpligombóc leves

  2. 2.

    Magyaros burgonyagombóc-leves

  3. 3.

    Májgombócleves egyszerűen

  4. 4.

    Göcseji gombócleves

  5. 5.

    Citromos zöldborsóleves csirkemájjal és kapros krumpligombóccal

  6. 6.

    Zöldségleves négyféle gombóccal

  7. 7.

    Perzsa csirkeleves ghondi-gombóccal, csicseriborsóval és sáfránnyal

  8. 8.

    Őzraguleves burgonyagombóccal

  9. 9.

    Palócleves húsgombóccal

  10. 10.

    Pikáns hajdinás gombócleves

  11. 11.

    Egzotikus vöröslencseleves túrógombóccal

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...