12 gombás hús, ha megbolondulnál kicsit

A gombás hús rendkívül gyorsan összedobható étel, ha pedig szeretjük ezt az alapanyagot, akkor ősszel mindenképpen érdemes elkészíteni, hiszen ilyenkor nagyon sok terem belőle.

A gomba igencsak megosztó alapanyag, hiszen valaki vagy utálja vagy imádja. Azok akik inkább az utóbbi kategóriába tartoznak, örülhetnek, hiszen nekik készült most ez az összeállítás, amiben isteni gombás húsokat válogattunk össze. Már csak ki kell választanod, melyik gombás húst készíted el!

  1. 1.

    Szaftos gombás csirke

  2. 2.

    15 perces gombás csirkemell

  3. 3.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  4. 4.

    Gombás-fehérboros csirkecomb

  5. 5.

    Tejszínes-gombás csirkemell újburgonyával

  6. 6.

    Barbecue szószos csirkemellcsíkok gombával

  7. 7.

    Csirkemell gombás-póréhagymás raguval

  8. 8.

    Gombás-pirított csirkés egytál

  9. 9.

    Baconös-gombás csirkemell

  10. 10.

    Gombás csirkemáj paszternákpürével és párolt zöldségekkel

  11. 11.

    Sertésszeletek pirított gombás zöldborsóval

  12. 12.

    Sütőtökös-gombás-tejszínes csirkeragu

Még több gombás hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek