9 guszta gombás finomság – előétel, leves, főétel

A gomba nagyon sokoldalúan használható alapanyag, legyen szó egy finom mártogatósról vagy salátáról, nem beszélve a hatalmas kedvencről, a gombapaprikásról. Nokedlivel.

  1. 1.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  2. 2.

    Darált hússal töltött gombafejek sütőben sütve

  3. 3.

    Bakonyi sertésszelet Vicikó konyhájából

  4. 4.

    Tejszínes-gombás halfilé pirított újburgonyával

  5. 5.

    Rakott burgonya gombapaprikással

  6. 6.

    Grillgombás klubszendvics

  7. 7.

    Krémes gombapaprikás galuskával

  8. 8.

    Nyers gombás tortillatekercs

  9. 9.

    Tojásos gombapástétom

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...