12 kiadós, ínycsiklandozó gnocchi, ha csak fél órád van

Kényeztesd magad egy fenséges, és villámgyorsan elkészíthető olasz krumplinudlival, vagyis gnocchival! Lesz itt gombás, kéksajtos, ricottás és céklás finomság is.

Szükséged lenne egy gyors ebédre, és pont akad egy zacskó gnocchi a hűtődben? Akkor dobj össze egy fenséges, íncsiklandozó burgonyás nudlis fogást! A gnocchi ízesítésének igazából csak a kreativitásod szabhat határt, így ha egy kis ihletre lenne szükséged, akkor ezek a receptek majd segítenek:

  1. 1.

    Körtés-kéksajtos gnocchi

  2. 2.

    Sütőtökgnocchi pirított gombákkal és gombamártással

  3. 3.

    10 perces spenótos gnocchi

  4. 4.

    Vegyes gombás-petrezselymes gnocchi

  5. 5.

    Mediterrán gnocchi

  6. 6.

    Articsókás gnocchi

  7. 7.

    Csicseris gnocchi rusztikus paradicsomszósszal

  8. 8.

    Sütőtökgnocchi fodros kellel, dióval és parmezánnal

  9. 9.

    Ricottás gnocchi gombaszósszal

  10. 10.

    Céklás gnocchi

  11. 11.

    Malloreddus, szárd gnocchi

  12. 12.

    Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

Még több gnocchi itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...