12 könnyed és puha gnocchi, amivel nem tudsz majd betelni

Sosem tudnánk megunni az aprócska, duci, olasz krumplinudlikat, amik fenségesen krémes szószok ölelésében kerülnek a tányérodra. Tökéletesen megállják a helyüket egy gyors ebédként, de akár vacsorakánt is funkcionálhatnak.

  1. 1.

    Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

  2. 2.

    2 hozzávalós sütőtökös gnocchi

  3. 3.

    Gnocchi ai funghi, az őszi gombás gnocchi

  4. 4.

    Csicseris gnocchi rusztikus paradicsomszósszal

  5. 5.

    Sütőtökgnocchi fodros kellel, dióval és parmezánnal

  6. 6.

    Ricottás gnocchi gombaszósszal

  7. 7.

    Mediterrán gnocchi

  8. 8.

    Kétsajtos paradicsomos gnocchi

  9. 9.

    Sárgarépás gnocchi

  10. 10.

    Gluténmentes édesburgonya gnocchi

  11. 11.

    Céklás ricotta-gnocchi

  12. 12.

    Sütőtökös gnocchi sajtmártással

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...