12 dundi gnocchi, amit jó szaftosan érdemes befalni

A gnocchi, azaz burgonyagombóc általában az olasz tészták mögött kullog a sorban, pedig semmivel sem marad el tőle ízben, élményben. Ha házilag készítjük, tény, hogy hosszadalmasabb, de a bolti változat sem ördögtől való. Milyen mártást készítenél hozzá?

A gnocchi előnye, hogy konyhakészen is megvehetjük az alapot, azaz a krumpligombócokat, akkor sem dől össze a világ, a szósz és a körítés pedig ránk van bízva. Lehet sajtos, tejszínes, tonhalas, paradicsomos, gombás, sütőtökös, ésatöbbi ésatöbbi. Melyik gnocchi az, amit befalnál?

Még több gnocchi recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...