12 dundi gnocchi, amit jó szaftosan érdemes befalni

A gnocchi, azaz burgonyagombóc általában az olasz tészták mögött kullog a sorban, pedig semmivel sem marad el tőle ízben, élményben. Ha házilag készítjük, tény, hogy hosszadalmasabb, de a bolti változat sem ördögtől való. Milyen mártást készítenél hozzá?

A gnocchi előnye, hogy konyhakészen is megvehetjük az alapot, azaz a krumpligombócokat, akkor sem dől össze a világ, a szósz és a körítés pedig ránk van bízva. Lehet sajtos, tejszínes, tonhalas, paradicsomos, gombás, sütőtökös, ésatöbbi ésatöbbi. Melyik gnocchi az, amit befalnál?

  1. 1.

    Körtés-kéksajtos gnocchi

  2. 2.

    2 hozzávalós sütőtökös gnocchi

  3. 3.

    10 perces spenótos gnocchi

  4. 4.

    Kétsajtos paradicsomos gnocchi

  5. 5.

    Tonhalas gnocchi

  6. 6.

    Céklás gnocchi

  7. 7.

    Malloreddus, szárd gnocchi

  8. 8.

    Lusta spenótos gnocchi

  9. 9.

    Sütőben sült gombás-sajtos gnocchi

  10. 10.

    Tejszínes-paradicsomos-sonkás gnocchi

  11. 11.

    Vajas-petrezselymes gnocchi pörköltek mellé

  12. 12.

    Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

Még több gnocchi recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...