Gianni szerint ez a jó házasság titka

A híres sztárséf, Gianni Annoni őszintén beszélt arról is, mikor adódtak nehézségeik feleségével, Debreczeni Zitával.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni már több mint 10 éve alkotnak egy párt, szerelmükből két gyermekük született. A pár ritkán ad közösen interjút, azonban a Nők Lapjával most kivételt tettek. Őszintén beszéltek arról, milyen nehézségeik voltak ezalatt az időszak alatt, és hogyan élik meg a szerelmüket.

Nem mondom, hogy nagyon romantikus lettem, de nő vagyok, és így is gondolkodom erről a kérdésről. Szeretem, ha meglepnek, ha kapok csak egy szál virágot, vagy nézzük kicsit a naplementét 

 – mondta Zita.

Gianni azt is elárulta, hogy ő hogyan áll a romantikához:

Fiatalon nagyon romantikus voltam, de történtek az életemben olyan események, amelyek során elvették tőlem ezt az örömöt. Valahogy az egész romantika, ami bennem volt, átalakult. Most úgy gondolom, sokkal jobb, ha az idő múlásával még mindig tudok adni valamit, mint túlzásokba esni, de aztán azt nem fenntartani. Ma már úgy gondolom, legyen mindig ugyanaz! Van egy szép olasz szám, ami a nagy unalomról szól. Ha a családban monotónia van, az azt jelenti, minden rendben és minden stimmel. Csak meg kéne szokni, hogy ez pozitív dolog, amit nem kell állandóan bolygatni. Nem kell megzavarni a nyugalmat, mert az nagyon jó. Az élet majd úgyis megbolygatja úgy és akkor, ahogyan és amikor akarja. Addig érdemes megélni azt, amit van.”

Ezek után arról meséltek kicsit, hogy küzdelemmel járt, amíg első gyermekük, Gianfranco Máté megfogant, ám szerencséjükre ez nem tönkretette, hanem megerősítette a kapcsolatukat.

A házasság amúgy is küzdelem részben. Ha nincs benne küzdés és akarás, nem tud hosszútávon működni

– tette hozzá Gianni.

Forrásunk volt.

Címlapkép: press.tv2.hu TV2 / Fotocentral


Még több érdekes cikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...