Gianni szerint ez a jó házasság titka

A híres sztárséf, Gianni Annoni őszintén beszélt arról is, mikor adódtak nehézségeik feleségével, Debreczeni Zitával.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni már több mint 10 éve alkotnak egy párt, szerelmükből két gyermekük született. A pár ritkán ad közösen interjút, azonban a Nők Lapjával most kivételt tettek. Őszintén beszéltek arról, milyen nehézségeik voltak ezalatt az időszak alatt, és hogyan élik meg a szerelmüket.

Nem mondom, hogy nagyon romantikus lettem, de nő vagyok, és így is gondolkodom erről a kérdésről. Szeretem, ha meglepnek, ha kapok csak egy szál virágot, vagy nézzük kicsit a naplementét 

 – mondta Zita.

Gianni azt is elárulta, hogy ő hogyan áll a romantikához:

Fiatalon nagyon romantikus voltam, de történtek az életemben olyan események, amelyek során elvették tőlem ezt az örömöt. Valahogy az egész romantika, ami bennem volt, átalakult. Most úgy gondolom, sokkal jobb, ha az idő múlásával még mindig tudok adni valamit, mint túlzásokba esni, de aztán azt nem fenntartani. Ma már úgy gondolom, legyen mindig ugyanaz! Van egy szép olasz szám, ami a nagy unalomról szól. Ha a családban monotónia van, az azt jelenti, minden rendben és minden stimmel. Csak meg kéne szokni, hogy ez pozitív dolog, amit nem kell állandóan bolygatni. Nem kell megzavarni a nyugalmat, mert az nagyon jó. Az élet majd úgyis megbolygatja úgy és akkor, ahogyan és amikor akarja. Addig érdemes megélni azt, amit van.”

Ezek után arról meséltek kicsit, hogy küzdelemmel járt, amíg első gyermekük, Gianfranco Máté megfogant, ám szerencséjükre ez nem tönkretette, hanem megerősítette a kapcsolatukat.

A házasság amúgy is küzdelem részben. Ha nincs benne küzdés és akarás, nem tud hosszútávon működni

– tette hozzá Gianni.

Forrásunk volt.

Címlapkép: press.tv2.hu TV2 / Fotocentral


Még több érdekes cikk itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...