Ezért zár be Gianni étterme alig egy év után

Alig egy éve nyitott meg Gianni Annoni új étterme, az olasz vendéglátós most máshol folytatja tovább.

Még egy éve sem nyílt meg az Oxygen Wellness Naphegy mellett a Terra étterem, Gianni Annoni résztulajdonos és Haraszti Zsolt executive séf új helyen folytatják tovább – derül ki az Index.hu cikkéből.

Gianni Annoni és Haraszti Zsolt (Fotó: Réthly Dávid)

A hírportál szerint a távozás oka mögött az áll, hogy az indulást követően nem a megfelelő ütemben faragták le a mínuszokat, a hely tulajdonosai pedig olyan vendéglátást szerettek volna az étterem koncepciójának megalkotóitól, melyet sem Gianni, sem Zsolt nem kívántak vállalni.

A Terra étterem ötlete még a koronavírus-járvány kellős közepén született meg, amikor is rengeteg étterem zárva tartott, és nem egészen volt kiszámítható, hogyan is alakul a vendéglátás jövője.

Azóta az energiaárak még magasabbak lettek, az infláció is magasabb szintre ugrott, a vendéglátóipar pedig folyamatosan küzd azért, hogy az előbbi nehézségek és a folyamatos munkaerőhiány ellenére működni tudjon.

Giannival és Haraszti Zsolttal utoljára éppen az étteremben beszélgettünk:

Az Index híre szerint Gianni Annoni és Haraszti Zsolt továbbra is együtt folytatják majd a munkát egy új helyen, így ha bízhatunk abban a magyaros-olaszos koncepcióban, melyet a két ötletgazda megálmodott, hamarosan újra találkozhatunk majd a Terrából ismert ízekkel.

Forrásunk volt. Fotó: Réthly Dávid


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek