11 omlós és gazdag, gesztenyétől illatozó, ünnepi húsétel

A gesztenye íze kiválóan passzol a különböző húsétélekhez, különleges aromát ad az ünnepi fogásoknak, ráadásul nagyon mutatós ételeket készíthetünk vele.

  1. 1.

    Csirkemell gesztenyével, hercegnő burgonyával és almamártással

  2. 2.

    Csirke cordon bleu, gesztenyés burgonyapürével és párolt zöldbabbal

  3. 3.

    Pulykasült gesztenyemártással

  4. 4.

    Gesztenyés pecsenyelabdacs házi metélttel

  5. 5.

    Báránygombócok barackpálinkás mártásban

  6. 6.

    Gesztenyével és szőlővel töltött kacsacomb

  7. 7.

    Marhasült gesztenyés töltelékkel

  8. 8.

    Egészben sült csirke, gesztenyés töltelékkel és gravy-vel

  9. 9.

    Gesztenyés-aszalt szilvás pulykamell

  10. 10.

    Gesztenyével és aszalt szilvával töltött pulykamell

  11. 11.

    Gesztenyével töltött pulyka

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...