Ennyire szép kislány volt gyerekkorában Geszler Dorottya

Geszler Dorottya szívesen oszt meg magáról gyerek- és fiatalkori fotókat is. Az egykori szépségkirálynő 52 évesen is fantasztikus formában van.

Geszler Dorottya 1989-ben lett Miss Hungary 3. helyezett. Még ugyanebben az évben a Magyar Televíziónál kezdett dolgozni, többek között a Szerencsekerék, Zenebutik és a Játék határok nélkül című műsorokból is ismerős lehet. 

Az ötvenkét éves Geszler Dorottya rendszeresen edz, ma már pilates-edzőként dolgozik és hosszú évek alatt átalakította a testét. Néha egy-egy bikinis fotót is megoszt magáról, ezek rendre osztatlan sikert aratnak.

Korábban úgy nyilatkozott, ha kapna felkérést, szívesen visszatérne a képernyőre is.

„A táncpedagógus diplomám már megvolt, de sosem használtam. Amikor utánajártam, kiderült, először aerobic-oktatóként kell vizsgáznom, csak utána jöhet a pilátes. Itthon és külföldön is képeztem magam…

Egy ideig volt átfedés, vezettem életmódműsorokat, de a hangsúly áttevődött a pilátesre, a tévé pedig háttérbe szorult. Ennek ellenére sosem mondom, hogy sose, ha olyan feladat találna meg, örömmel ülnék ismét a kamerák elé!

Dorottyának egy lánya van, a ma már 26 éves Laura, aki Spanyolországban él, és idén ment férjhez.

„Kicsit csendesebb voltam mostanában itt, pedig nagyon mozgalmas nyaram volt, sok minden történt… Nem is kis dolgok! A legörömtelibb, hogy boldog örömanya voltam a lányom esküvőjén! Nagyon izgalmas volt szervezni, készülődni… Képzeljétek el, Laura menyasszonyi ruháját az első helyen megtaláltuk, (ami valljuk be, ritkaság), de az én ruhámat az utolsó pillanatig keresgéltük” – árulta el egy korábbi bejegyzésében Dorottya. 

Jelenleg A Konyhafőnök VIP-ben láthatjuk, ahol kisebb-nagyobb sikerrel boldogul, séfjét, Sárközi Ákost néha az őrületbe kergeti.

A középdöntő hetén amíg a kékek igyekeznek minél gyorsabban haladni a feladataikkal, Geszler Dorottya megfeledkezett a mikróba tett csokoládéról, aminek az üvegtálja megadja magát a hő hatására.

Címlapkép: RTL sajtóklub

Szerző: Németh Orsi


Még több inspiráló sztori:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...