Less be George és Amal Clooney új, provence-i villájába, ahol barátságos konyha vár

A sztárpár nemrégiben egy pompás provence-i ingatlant vett, aminek az egyik legszebb helyisége a konyha.

George és Amal Clooney nemrégiben egy csodálatos ingatlanra csapott le Dél-Franciaországban, pontosabban Brignoles városában. A Canadel névre hallgató meseszép villa és a hozzá tartozó birtok nem nyaralóként, hanem a pár új otthonaként funkcionál majd.

Most már hivatalos, George és Amal Clooney gyönyörű településünk lakosai lettek. Volt szerencsém találkozni velük, miután meginvitáltak a Canadel házba, ahova hamarosan hosszabb távra is berendezkednek

– jelentette be a hírt a polgármester, Didier Brémond saját Facebook-oldalán.

A 170 hektáros birtokot, amelyhez szőlőtőkék, teniszpálya, úszómedence és egy petanque-pálya is tartozik, 8 millió euróért sikerült megvásárolnia a házaspárnak. Nemcsak a külseje bámulatos, de a belső terek is lenyűgözőek.

A gyönyörű fehér konyhaszekrényekkel felszerelt konyha igazán otthonosnak tűnik, az étkezőben régi típusú faszékek és egy asztal található, ami mellett egy étkezőszekrény is helyet kapott.

Egyébként a színész és felesége nemcsak itt tud étkezni, hanem a kertben is. A romantikus hangulatot a lugas adja meg, az atmoszféra pedig a gyönyörű fémbútoroktól lesz tényleg tökéletes.


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...