Gáz vagy elektromos: melyik tűzhely jobb főzéshez?

Van, aki az egyikre esküszik, míg más el sem tudja képzelni, hogy azt használja. De kinek van igaza?

Először is, szögezzük le, hogy a válasz nem teljesen egyértelmű, hiszen egy szubjektív dologról van szó. Általánosan az látható, hogy az emberek azt kedvelik, amelyiket megszokták, tehát ami mellett felnőttek. Emellett az egyéni döntésekben szerepet játszik a biztonság, az, hogy az illető milyen gyakran főz, illetve hogy melyik típust könnyebb számára használni.

Az alábbiakban néhány olyan változót nézünk mely, amelyek szerint érdemes összehasonlítani a különböző tűzhelyeket, főzőlapokat.

Forrásunk volt.


Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...