6 gasztrotrend, amivel a járvány óta találkozhatunk a hotelekben

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.

A három évig tartó pandémia után egyes hotelek és üdülőhelyek úgy próbálták visszacsalogatni vendégeiket, hogy különféle gasztrotrendeket kezdtek el követni. Ezek nagy része annyira sikeresnek bizonyult, hogy nagy valószínűséggel még idén is jelen lesznek. Most összegyűjtöttük nektek egy helyre azokat a gasztrotrendeket, amelyekkel a nyári vakációtok alatt ti is találkozhattok majd.

Forrásunk volt.


Még több gasztro hír:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...