6 gasztrotrend, amivel a járvány óta találkozhatunk a hotelekben

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.

A három évig tartó pandémia után egyes hotelek és üdülőhelyek úgy próbálták visszacsalogatni vendégeiket, hogy különféle gasztrotrendeket kezdtek el követni. Ezek nagy része annyira sikeresnek bizonyult, hogy nagy valószínűséggel még idén is jelen lesznek. Most összegyűjtöttük nektek egy helyre azokat a gasztrotrendeket, amelyekkel a nyári vakációtok alatt ti is találkozhattok majd.

Forrásunk volt.


Még több gasztro hír:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!