A tökéletes főtt kukorica rejtelmei, megfelelő D-vitamin-bevitel és a sárgabarack jótékony hatásai – ezeket a cikkeket imádtátok

A top 10 legolvasottabb cikkünkben szó volt még a legjobb gyümölcslevesről, mely kapaszkodj meg, teával készül, a bácskai rizses hús igazi, szaftos trükkjeit is elárultuk, ráadásul izgalmas interjút készítettünk Pallag Dávid séffel. És hol van még a vége...

  1. 1.

    Teával főztünk gyümölcskrémlevest, és többé nem fogunk máshogy

    Barack, meggy, cseresznye, málna, eper – bármilyen gyümölcsből is készüljön, mi imádjuk a jól behűtött, krémes gyümölcsleveseket a nyári kánikulában. Most mutatunk egy trükköt, amivel még üdítőbbé tehetjük ezt az egyszerű fogást.

  2. 2.

    A főtt kukorica tökéletes elkészítése könnyebb, mint hinnéd

    Készítsünk főtt kukoricát! És miért? Mert nyár van, mert itt a szezon, mert isteni, mert imádjuk, mert...de hagyjuk is a felsorolásokat! Jöjjön az elkészítés minden csínja-bínja.

  3. 3.

    Így nem fognak teljesen elázni a gyümölcsös pitéid

    A gyümölcsös piték uralják a nyár süteményfelhozatalát, és ha sok ilyen desszertet készítünk, nem árt ellesnünk egy-két trükköt ahhoz, hogy mindig tökéletesre süljenek.

  4. 4.

    Ez a 18 pluszos jégkrém a kedvenc hűsítőd lesz – Itt az új Nosalty TikTok-videó!

    Jól megalapoznád a nyári bulikat? Készítsd el ezt a merőben különleges és hűsítő Bloody Mary koktél inspirálta jégkrémet, és vesd bele magad egy igazán jó élménybe!

  5. 5.

    Ezért éri meg sok sárgabarackot enni júliusban

    Nemcsak finom, de egészséges is a sárgabarack, melynek éppen ezekben a hetekben van szezonja. A puha, édes gyümölcs süteményben és lekvárként is imádni való, ha azonban megtudod, mennyire jót tesz a szervezetnek, egészen biztosan nem fogsz neki ellenállni.

  6. 6.

    6 szuper balatoni fagyizó a magyar tenger északi és déli partjáról

    Hol érdemes fagyit enni a Balatonnál, ha biztosan jó élményre, természetes ízekre, krémes-tejes változatokra és frissítő sorbet-alapú fagyos desszertekre vágyunk?

  7. 7.

    Gasztrotúra Újbudán – 6 ikonikus hely a Feneketlen-tótól a Duna-parti strandig

    Újbuda felpörgött. Rengeteg fiatal és fiatal családos lakja a kerületet, melynek hozadékaként a gasztronómiai kínálat is sokat színesedett, az igazi törzshelyeken – mint a Bartók – reggel.délben.este vagy a szintén Bartók Béla úti Vegan Love – olykor szabad asztalt találni is nehéz. A kerület 6 ikonikus részén ajánlunk 6 kipróbált, szerethető vendéglátóhelyet!

  8. 8.

    „Aki szenved, hogy még 12 óra van a műszakjából, és holnap újra kell kezdeni, az ne menjen el szakácsnak" – az Év ifjú séftehetsége díjas Pallag Dáviddal beszélgettünk

    Pallag Dávid, a 2016-os Konyhafőnök döntőse tízéves pályafutása során Budapest belvárosától Saint Tropez-en át a Balatonig számos konyhán megfordult. Végül a járvány döntött helyette: az elbocsátások és étterembezárások idején feleségével, Pallag Fannival saját helyet nyitottak Budaörsön, 2020 decemberében. 

  9. 9.

    Ez a két dolog mindenképpen szükséges a legszaftosabb bácskai rizses hús elkészítéséhez

    A méltán híres bácskai rizses hús sokkal több, mint amennyit a neve el enged árulni: nem egyszerűen hús és rizs keveréke, hanem egy odafigyeléssel, türelmesen megalkotott, fűszeres-szaftos ételköltemény.

  10. 10.

    Így készíthetsz fenséges ételeket egy fej nyári káposztával

    A magyar konyha egyik legfontosabb növénye, amit mégsem használunk ki eléggé. A káposzta sok ételünkben főszereplő, ezek közül sokba savanyítva kerül. De a friss, édes, más néven nyári káposzta vagy új káposzta is remek alapanyag, amit ilyenkor érdemes minél többet használni.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...