6 gasztroélmény karácsonyra, ha nem akarsz tárgyat adni

Élményt adni mindig jóleső, mindkét félnek. Sőt, akár együtt is átélhetik a kiválasztott programot. Most ilyen gasztroaktivitásokat listázunk, ha egy igazi gurmé a kedves, az édesanya, az unokatesó, a legjobb barát.

Egy hasát szerető ínyencnek relatíve könnyű vásárolni: ő a szívéhez kap egy menő borsőrlő miatt, boldogság ül ki az arcára, ha egy különleges bort vagy bonbont, más gasztroajándékot adunk neki. De mi van akkor, ha nem annyira ismerjük a konyháját, nem akarjuk olyannal meglepni, amire nincs szüksége? Még mindig ott a lehetőség, hogy olyan gasztronómiával kapcsolatos kedvességet, élményszerű gasztroajándékot kapjon, ami nem tárgyi dolog, hanem egy kellemes, örökre megmaradó dolog.

Nézd meg ötleteinket a galériában:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Címlapkép: Facebook


Még több ünnepi ötlet:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...