A 10 legolvasottabb gasztrointerjúnk az évben

Idén sem maradtatok aktuális, friss gasztrointerjúk nélkül, hiszen riportereink egész évben repültek a legmenőbb új helyekre és legzseniálisabb vendéglátósokhoz, séfekhez, cukrászokhoz, hogy kifaggassák őket egy-egy érdekfeszítő interjú érdekében. Olvassátok újra azokat, melyek a legolvasottabbak voltak idén!

  1. „Mindenki irigyli a rocksztárságot, amit egy séf el tud érni, de azt a 25-30 évet, amit belepakolt, azt senki nem akarja” – Sárközi Ákossal beszélgettünk
    1.

    „Mindenki irigyli a rocksztárságot, amit egy séf el tud érni, de azt a 25-30 évet, amit belepakolt, azt senki nem akarja” – Sárközi Ákossal beszélgettünk

    Sokak kedvence, Sárközi Ákos és a vele készült őszinte interjúnk ment a legnagyobbat idén az oldalon!

  2. „Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a végén nem lesz, aki főzzön” – Kaszás Kornéllal, a Babel séfjével beszélgettünk
    2.

    „Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a végén nem lesz, aki főzzön” – Kaszás Kornéllal, a Babel séfjével beszélgettünk

    Kaszás Kornél séf a tévéből és a Michelin-csillagos Babel étteremből is ismerős lehet, olvassátok interjúnkat!

  3. „A hipermarketek és az ipari pékségek visszaélnek a kovász nevével” – Interjú Ormós Gabriellával, a Jenői Pékség alapítójával
    3.

    „A hipermarketek és az ipari pékségek visszaélnek a kovász nevével” – Interjú Ormós Gabriellával, a Jenői Pékség alapítójával

    A kovász örök vitatéma a pékek közt, profik gondolatait hallgatni viszont mindig érdekfeszítő.

  4. „A nyertes pisztácia nekem már nem ad annyit, mint a krémes tejfölfagyi” – Interjú a világ legjobb fagylaltkészítőjével, Fazekas Ádámmal
    4.

    „A nyertes pisztácia nekem már nem ad annyit, mint a krémes tejfölfagyi” – Interjú a világ legjobb fagylaltkészítőjével, Fazekas Ádámmal

    A fagylaltról lemondani nem érdemes, de szorítkozzunk a profikra.

  5. „Egy süti nem attól lesz finom, hogy azt mondom rá: titkos recept" – Megjelent Ötvös Zsuzsi harmadik könyve
    5.

    „Egy süti nem attól lesz finom, hogy azt mondom rá: titkos recept" – Megjelent Ötvös Zsuzsi harmadik könyve

    Ötvös Zsuzsival mindig élmény beszélgetni, hát még kóstolni a cukrászremekeit!

  6. „A fejlődéshez elengedhetetlen az újragondolás, nem indulhatunk ki abból, hogy ezt így szoktuk és kész” – MÁK-interjú Gerendai Károllyal és Mizsei Jánossal
    6.

    „A fejlődéshez elengedhetetlen az újragondolás, nem indulhatunk ki abból, hogy ezt így szoktuk és kész” – MÁK-interjú Gerendai Károllyal és Mizsei Jánossal

    Gerendai Károly és Mizsei János sok éve megkerülhetetlen arcok a magyar fine dining szcénájában.

  7. „A jó húsvéti sonka lutri, muszáj megtapogatni" – Lajos Marival beszélgettünk
    7.

    „A jó húsvéti sonka lutri, muszáj megtapogatni" – Lajos Marival beszélgettünk

    Aki jó ideje főz, egészen biztosan sokat tanult Lajos Maritól (is). Imádjuk az interjúit!

  8. „A megalázás vagy a kizsigerelés nem lehet a siker záloga” – Huszár Mátyással és Sajben Csabával a konyhai hierarchiáról beszélgettünk
    8.

    „A megalázás vagy a kizsigerelés nem lehet a siker záloga” – Huszár Mátyással és Sajben Csabával a konyhai hierarchiáról beszélgettünk

    Megosztó, de nagyon fontos téma az éttermek világából, érdemes elolvasni!

  9. „A ’90-es években a magyarok 95%-a porból készítette a fagylaltot, ez már visszaszorulóban van" – A Fagylalt Világbajnokságon bronzérmes magyar csapat kapitányával, Somogyi Renátával beszélgettünk
    9.

    „A ’90-es években a magyarok 95%-a porból készítette a fagylaltot, ez már visszaszorulóban van" – A Fagylalt Világbajnokságon bronzérmes magyar csapat kapitányával, Somogyi Renátával beszélgettünk

    Bronzérmes magyar cukrász a világ legjobb fagylaltjainak világából.

  10. „A magyar vendég nem a tésztát, hanem a levet akarja enni, hiszen a húsleves nemzete vagyunk” – Interjú a 101 Neo tulajdonosaival
    10.

    „A magyar vendég nem a tésztát, hanem a levet akarja enni, hiszen a húsleves nemzete vagyunk” – Interjú a 101 Neo tulajdonosaival

    A 101-esek kreativitása és lendülete nem lankadt idén sem. Szerencsénkre!

Címlapfotó: Kristyán Fanni / Nosalty

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...