A 10 legolvasottabb gasztrointerjúnk az évben

Idén sem maradtatok aktuális, friss gasztrointerjúk nélkül, hiszen riportereink egész évben repültek a legmenőbb új helyekre és legzseniálisabb vendéglátósokhoz, séfekhez, cukrászokhoz, hogy kifaggassák őket egy-egy érdekfeszítő interjú érdekében. Olvassátok újra azokat, melyek a legolvasottabbak voltak idén!

  1. 1.

    „Mindenki irigyli a rocksztárságot, amit egy séf el tud érni, de azt a 25-30 évet, amit belepakolt, azt senki nem akarja” – Sárközi Ákossal beszélgettünk

    <br>Sokak kedvence, Sárközi Ákos és a vele készült őszinte interjúnk ment a legnagyobbat idén az oldalon!

  2. 2.

    „Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a végén nem lesz, aki főzzön” – Kaszás Kornéllal, a Babel séfjével beszélgettünk

    <br>Kaszás Kornél séf a tévéből és a Michelin-csillagos Babel étteremből is ismerős lehet, olvassátok interjúnkat!

  3. 3.

    „A hipermarketek és az ipari pékségek visszaélnek a kovász nevével” – Interjú Ormós Gabriellával, a Jenői Pékség alapítójával

    <br>A kovász örök vitatéma a pékek közt, profik gondolatait hallgatni viszont mindig érdekfeszítő.

  4. 4.

    „A nyertes pisztácia nekem már nem ad annyit, mint a krémes tejfölfagyi” – Interjú a világ legjobb fagylaltkészítőjével, Fazekas Ádámmal

    <br>A fagylaltról lemondani nem érdemes, de szorítkozzunk a profikra.

  5. 5.

    „Egy süti nem attól lesz finom, hogy azt mondom rá: titkos recept" – Megjelent Ötvös Zsuzsi harmadik könyve

    <br>Ötvös Zsuzsival mindig élmény beszélgetni, hát még kóstolni a cukrászremekeit!

  6. 6.

    „A fejlődéshez elengedhetetlen az újragondolás, nem indulhatunk ki abból, hogy ezt így szoktuk és kész” – MÁK-interjú Gerendai Károllyal és Mizsei Jánossal

    <br>Gerendai Károly és Mizsei János sok éve megkerülhetetlen arcok a magyar fine dining szcénájában.<br>

  7. 7.

    „A jó húsvéti sonka lutri, muszáj megtapogatni" – Lajos Marival beszélgettünk

    <br>Aki jó ideje főz, egészen biztosan sokat tanult Lajos Maritól (is). Imádjuk az interjúit!

  8. 8.

    „A megalázás vagy a kizsigerelés nem lehet a siker záloga” – Huszár Mátyással és Sajben Csabával a konyhai hierarchiáról beszélgettünk

    <br>Megosztó, de nagyon fontos téma az éttermek világából, érdemes elolvasni!

  9. 9.

    „A ’90-es években a magyarok 95%-a porból készítette a fagylaltot, ez már visszaszorulóban van" – A Fagylalt Világbajnokságon bronzérmes magyar csapat kapitányával, Somogyi Renátával beszélgettünk

    <br>Bronzérmes magyar cukrász a világ legjobb fagylaltjainak világából.

  10. 10.

    „A magyar vendég nem a tésztát, hanem a levet akarja enni, hiszen a húsleves nemzete vagyunk” – Interjú a 101 Neo tulajdonosaival

    <br>A 101-esek kreativitása és lendülete nem lankadt idén sem. Szerencsénkre!

Címlapfotó: Kristyán Fanni / Nosalty

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...