-
1.
„Mindenki irigyli a rocksztárságot, amit egy séf el tud érni, de azt a 25-30 évet, amit belepakolt, azt senki nem akarja” – Sárközi Ákossal beszélgettünk
Sokak kedvence, Sárközi Ákos és a vele készült őszinte interjúnk ment a legnagyobbat idén az oldalon!
-
2.
„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a végén nem lesz, aki főzzön” – Kaszás Kornéllal, a Babel séfjével beszélgettünk
Kaszás Kornél séf a tévéből és a Michelin-csillagos Babel étteremből is ismerős lehet, olvassátok interjúnkat!
-
3.
„A hipermarketek és az ipari pékségek visszaélnek a kovász nevével” – Interjú Ormós Gabriellával, a Jenői Pékség alapítójával
A kovász örök vitatéma a pékek közt, profik gondolatait hallgatni viszont mindig érdekfeszítő.
-
4.
„A nyertes pisztácia nekem már nem ad annyit, mint a krémes tejfölfagyi” – Interjú a világ legjobb fagylaltkészítőjével, Fazekas Ádámmal
A fagylaltról lemondani nem érdemes, de szorítkozzunk a profikra.
-
5.
„Egy süti nem attól lesz finom, hogy azt mondom rá: titkos recept" – Megjelent Ötvös Zsuzsi harmadik könyve
Ötvös Zsuzsival mindig élmény beszélgetni, hát még kóstolni a cukrászremekeit!
-
6.
„A fejlődéshez elengedhetetlen az újragondolás, nem indulhatunk ki abból, hogy ezt így szoktuk és kész” – MÁK-interjú Gerendai Károllyal és Mizsei Jánossal
Gerendai Károly és Mizsei János sok éve megkerülhetetlen arcok a magyar fine dining szcénájában.
-
7.
„A jó húsvéti sonka lutri, muszáj megtapogatni" – Lajos Marival beszélgettünk
Aki jó ideje főz, egészen biztosan sokat tanult Lajos Maritól (is). Imádjuk az interjúit!
-
8.
„A megalázás vagy a kizsigerelés nem lehet a siker záloga” – Huszár Mátyással és Sajben Csabával a konyhai hierarchiáról beszélgettünk
Megosztó, de nagyon fontos téma az éttermek világából, érdemes elolvasni!
-
9.
„A ’90-es években a magyarok 95%-a porból készítette a fagylaltot, ez már visszaszorulóban van" – A Fagylalt Világbajnokságon bronzérmes magyar csapat kapitányával, Somogyi Renátával beszélgettünk
Bronzérmes magyar cukrász a világ legjobb fagylaltjainak világából.
-
10.
„A magyar vendég nem a tésztát, hanem a levet akarja enni, hiszen a húsleves nemzete vagyunk” – Interjú a 101 Neo tulajdonosaival
A 101-esek kreativitása és lendülete nem lankadt idén sem. Szerencsénkre!
Címlapfotó: Kristyán Fanni / Nosalty
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!