Gáspár Bea vadonatúj szakácskönyvéből főzött nálunk! - Kóstoljátok meg ti is isteni sztrapacskáját!

A napokban jelent meg Gáspár Bea szakácskönyve, a Bea konyhája. Mindenki kedvenc reality show-s nagyasszonya elsők között nálunk mutatott be egy receptet a könyvből. VIDEÓ!

A Győzike-show felvágott nyelvű Bea asszonya, a Konyhafőnök VIP győztese, majd a Konyhafőnök zsűritagja, fantasztikus borvacsorák szervezője és lebonyolítója most egy szakácskönyvvel rukkolt elő. Persze a Gáspár családot senkinek sem kell bemutatnunk, de Bea szakácskönyvét annál inkább. A kötetből egy teljesen másik Gáspár Bea portréja rajzolódik ki: a receptekhez írt apró történeteken keresztül beleshetünk a kulisszák mögé, ahol egy vibráló egyéniség, egy aggódó anya és egy gondos feleség vár ránk, egy személyben.

Ezúttal Gáspár Bea szakácskönyvéből, a Bea konyhájából mutatunk nektek egy receptet, amit Bea a Nosalty konyhájában dobott össze. Isteni sztrapacska készült, nézzétek meg, hogyan!

Gáspár Bea sztrapacskareceptjét itt találjátok!

Régóta tervben volt már egy saját könyv elkészítése, de először kiadót kellett találni. A BOOOK kiadó nyújtott kezet Beának, így Győző és az egész Gáspár család segítségével alig néhány hónap leforgása alatt elkészült a Bea konyhája.

Kapros juhtúrós sztrapacska füstölt szalonnával Gáspár Beától

,,Ez a könyv mindenkinek szól. Kezdő háziasszonyoknak, idősebbeknek és konyhatündéreknek, hogy teszteljék le ők is, milyenek az ételek. Várom a visszajelzést azoktól, akik tudnak főzni, hogy ez tényleg jó könyv-e. De szól azoknak is, akik még nem főztek" - nyilatkozta nekünklegutóbba mindig sürgő-forgó Bea.

Kérdésünkre, hogy az emberek érdeklődését hogyan lehet ennyi éven át fenntartani, Bea azt mondta:

,,A gasztronómián keresztül máshogy tudom megfogni az embereket, más célközönsége van, mint anno a Győzike Show-nak. Az emberek szeretnek enni, és bár a hülyeségre is mindenki vevő, a gasztronómia az elit rétegnek sem ciki."

De nem ám! Vegyétek, szeressétek Bea konyháját, a sztrapacskája minket maximálisan meggyőzött!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...