A szakértő szerint ezt a fűszert érdemes enni reggel, hogy felpezsdüljön a libidónk

Ha szeretnénk, hogy egy kicsit felpezsdüljön a szexuális életünk, akkor ezt a fűszert érdemes reggelire fogyasztanunk.

A The Sun napilap Kate Taylor szexterapeutát kérdezte arról, milyen ételt érdemes fogyasztani libidónk növelése érdekében. A szakértő egy igen izgalmas reggelit ajánlott, mely sokak kedvence lehet, hiszen nemcsak laktató, de nagyon finom is.

A szakértő szerint ezt a fűszert érdemes reggelire enni, hogy felpezsdüljön a libidónk

Hogy pontosan mi az az étel, amely felpezsdíti a libidónkat?

A fahéjas csiga, elmondása szerint ugyanis a fahéj élénkítő, vérkeringést fokozó hatása miatt erős afrodiziákum. Persze ha nem szeretnénk nagyon magas kalóriatartalmú étellel indítani a napot, akkor az is működhet, ha a kávénkba egy kevés fahéjat teszünk.

Fahéjas csiga a hűtőből

Fiam korán reggel indult Bécsbe. Egy kis hazai íz az úton sosem árthat. Ezért este összedobtam a csigát, így reggel gyorsan meg tudtam sütni, és friss süteménnyel bocsáthattam ...

Korvapuusti - finn fahéjas csiga

Aki már járt Finnországban, biztosan evett már korvapuustit, aki még sosem hallott róla, ajánlom, próbálja ki, garantálom, hogy nem fog csalódni. Én vagy 10 éve ettem először, ...

A szakértő szerint azzal is növelhetjük a libidónkat, ha a hálószobába gyertyákat, több párnát és selymes ágyneműt teszünk. Ezen túl pedig javasolja, hogy ne receptre szexeljünk, és hogy ne legyen mindig ától zéig ugyanaz az aktusok menete.

Forrásunk volt.


További érdekes életmódtanácsok itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...