9 tartalmas, húsvét ihlette finomság, amibe FÜSTÖLT HÚS kerül

Füstölt tarja vagy csülök, egyiknek se tudunk ellenállni, ami azt illeti. Tehetjük pogácsába, levesbe, tésztákhoz, hússalátába, szendvicsbe, húsokhoz, nem bánjuk meg!

  1. 1.

    Bableves csülökkel és kolbásszal

  2. 2.

    Orosz hússaláta egyszerűen

  3. 3.

    Sonkás welsh rarebit

  4. 4.

    Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

  5. 5.

    Kapros túróval töltött durum tortellini

  6. 6.

    Tojásmentes orosz hússaláta

  7. 7.

    Tésztafelfújt gazdagon

  8. 8.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  9. 9.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...