9 tartalmas, húsvét ihlette finomság, amibe FÜSTÖLT HÚS kerül

Füstölt tarja vagy csülök, egyiknek se tudunk ellenállni, ami azt illeti. Tehetjük pogácsába, levesbe, tésztákhoz, hússalátába, szendvicsbe, húsokhoz, nem bánjuk meg!

  1. 1.

    Bableves csülökkel és kolbásszal

  2. 2.

    Orosz hússaláta egyszerűen

  3. 3.

    Sonkás welsh rarebit

  4. 4.

    Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

  5. 5.

    Kapros túróval töltött durum tortellini

  6. 6.

    Tojásmentes orosz hússaláta

  7. 7.

    Tésztafelfújt gazdagon

  8. 8.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  9. 9.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!