11 frenetikus frankfurti leves, melyre sosem mondtok nemet

Jöhet egy frankfurti leves gazdagon, minden jóval megpakolva? Tudjuk, hogy felesleges még csak feltenni is a kérdést, hiszen odavagytok érte!

A frankfurti leves a Nosalty gasztroközössége számára szent és sérthetetlen. Évek óta töretlenül a csúcson van, legyen tél vagy nyár, ti imádjátok kanalazni. Elhoztunk most 10+1 frankfurti levest, illetve sajnos csak azok receptjét, hogy minél több változatban kipróbáljátok. Legyen minden nap frankfurtinap!

  1. 1.

    Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

  2. 2.

    Frankfurti leves egyszerűen

  3. 3.

    Frankfurti leves 3.

  4. 4.

    Frankfurti leves Iluskától

  5. 5.

    Frankfurti leves ahogy Zsolt készíti

  6. 6.

    Sütőtökös frankfurti leves

  7. 7.

    Frankfurti leves Sylvia konyhájából

  8. 8.

    Frankfurti leves Anzsy világa konyhájából

  9. 9.

    Frankfurti leves Mercedes konyhájából

  10. 10.

    Frankfurti leves 2.

  11. 11.

    Frankfurti leves Katharosz konyhájából

Még több frankfurti leves vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...