A mai menüsor camembert-es sajtkrémlevesből, vörösboros csirkéből és gyönyörűséges éclair fánkból áll.
LEVES
sajtkrémleves
Francia sajtkrémleves
Nagyon finom, különleges ízvilágú, elegáns leves. Akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét! Forrás: net
FŐÉTEL
húsos egytálételek
Coq au vin, a vörösboros csirke
A coq au vin az egyik legcsodásabb, legomlósabb francia egytálétel, amivel csak találkozhatunk. A legenda szerint egyenesen az ókori Galliából ered a recept, hivatalosan azonban csak a 20. ...
Még több húsos egytálétel itt!
DESSZERT
különleges fánkok
Klasszikus francia eclair fánk
Az új évet egy égetett tésztás édességgel kezdjük, amivel Valentin-napon tudtok villantani, viszont, mivel fánkról van szó, farsangra is aktuális. Kettő az egyben! Az eclair egy ...