6 egyszerű, de nagyszerű íz, amivel feldobhatod a főtt rizst

Annyi étel mellett használjuk köretként a főtt rizst, hogy egyrészt csoda, eddig még hogy nem untunk bele, másrészt pazarlás, hogy nem alakítjuk mindig kedvünkre, ha más-más fogás mellé kanalazzuk. Például az alábbi ízesítőkkel.

Attól, mert a főtt rizs a lehető legegyszerűbb és leggyakrabban használt köretünk, igazán nem illendő dolog, hogy ennyire elhanyagoljuk szegényt. Főleg annak fényében, hogy szinte semennyi erőfeszítést nem kíván meg tőlünk, hogy fantasztikus ízeket, aromákat csempésszünk a gabonába. Mindegy, mivel esszük épp aktuálisan a főtt rizst, mindig találhatunk egy kiváló fűszert vagy egyéb alapanyagot, ami képes sikerre vinni a köretünket.

Nézd meg galériánkban, milyen alapanyagokkal érdemes ízesíteni a főtt rizst!

Próbáld ki valamelyiket az alábbi fogások mellett:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas (néha hajmeresztő) konyhai tippek várnak itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...