A trükk, amivel soha többé nem ragad össze a folpack

Ha téged is nagyon zavar, hogy egyszerűen nem tudod rendeltetésszerűen használni a frissen tartó fóliát, alias folpackot, mert folyamatosan összeragad, akkor mutatjuk a megoldást.

Valljuk be, hogy a folpackkal bánni nem könnyű, hiszen viszonylag nehézkes jól elvágni, szinte soha nem lehet megtalálni a végét, és ha meg is találtuk, akkor is összeragadhat. A thekitchn.com elképesztően hasznos trükköt osztott meg a világgal, aminek köszönhetően mostantól búcsút mondhatunk ezeknek a problémáknak.

A trükk, amivel soha többé nem ragad össze a folpack

Az oldal szerint ugyanis annyival orvosolható a probléma, hogy hűtőben tároljuk a folpackot, hiszen alacsonyabb hőmérsékleten csökken a sztatikussága.

Ennek köszönhetően sokkal kezelhetőbbé válik, nem fog összevissza ragadni és tapadni. Egyébként már pár perc után is érezhetjük a javulást, de az a legjobb, ha mindig ott tartjuk a gurigát!


Még több konyhai trükk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...