Fokhagymapucolás tíz másodperc alatt

Nem, nem egy gerezdről, egy egész fejről van szó! Elképesztő trükk, amelyet minden háziasszonynak ismernie kell -  kipróbáltuk és működik!

Igaz, korábban már írtunk róla, de ezt tényleg mindenkinek látnia kell, úgyhogy emlékeztetőül:

A fokhagyma-pucolás nem a leghálásabb konyhai feladat. Az egy dolog, hogy a végén ragad tőle a kezünk, bemegy az átkozott héj a körmünk alá, irgalmatlan nehéz leszedni a vékony hártyát, de emellett elég intenzív szaggal is jár. A Saveur magazin szerkesztője, Todd Coleman most egy olyan technikát oszt meg velünk, amellyel bámulatosan egyszerűen megpucolhatunk egy egész fej fokhagymát nettó 10 másodperc alatt. Mi a titok? Gyors roppantás, két tál és egy kis izomgyakorlat. Egészen pontosan ez:

Címlapkép: Flickr by dboy

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!