Fogadjunk, hogy megkóstolnád a Subway szendvicsező új termékét

Új termékkel jelentkezik a Magyarországon is elérhető Subway szendvicsező, amiben olyan hús van, amiben nincs igazi hús.

A Beyond Meatball Marinara néven kapható szendvicset szeptembertől dobják piacra az Egyesült Államokban és Kanadában tesztelési céllal, csaknem 700 gyorséttermükben lehet majd megkóstolni - jelenti azIndex.

Az étteremlánc ezzel csatlakozik ahhoz a világméretű trendhez, amiben a nagy kajacégek többsége - például a Burger King, a McDonald's, a Little Caesars, a Pizza Hut, és sok más vállalat is - már képviselteti magát műhúsból készült ételeikkel.

Nem tudni még pontosan, meddig tart majd a tesztidőszak, és még az sem világos, hogy mennyibe fog kerülni a szendvics, amiben egyébként olyan hús van, amit növényekből állítottak össze, de a külleme és az íze is megtévesztésig hasonlít az igazi húséra.

Egyébként szinte biztos, hogy hosszútávon a műhúsé a jövő, hiszen a húsiparunk nemcsak, hogy fenntarthatatlanul környezetszennyező, de egész egyszerűen a népességrobbanás miatt nem is lehet kielégíteni a hús iránti igényeket.

És ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...