Ennyit fizet naponta egy balatoni büfé, mégsem talál munkaerőt

Van olyan büfé, ahová már felvették a teljesen személyzetet, azonban akadnak olyan vendéglátóegységek, ahová napi 30 ezer forintért sem találnak szakácsot.

Bár a sonline.hu cikkéből az derült ki, hogy a Tóth Zoltán által vezetett balatonboglári büfé nagyon bizakodó a szezont illetően, mégsem talál embert vendéglátóegységébe.

Ennyit fizet naponta egy balatoni büfé, mégsem találnak embert

Pultosból nagyon sok a jelentkező, de aki egy-két nyelvet beszélne, abból nagyon kevés van. Az is probléma, hogy nem igazán akad környékbeli jelentkező, ezért szállást is muszáj biztosítanunk. Próbálunk mindent megadni a dolgozóknak, hogy nekik csak a munkával kelljen foglalkozniuk

– mondta, majd hozzátette, hogy nagy szükségük lenne szakképzett szakácsra, de annak ellenére sem találnak embert, hogy napi 10-12 órás munkáért nettó 30 ezer forintot kínálnak, a túlóráért pedig plusz pénzt fizetnek.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...