Tekerd fel a megszokott piskótalapot vad, citromos-málnás töltelékkel – VIDEÓ!

Nem sok izgalom jut mostanában az életünkbe, egyik nap olyan, mint a másik. Dobd fel a kedved egy jól ismert régi kedvenccel, de vigyél bele egy kis csavart is: készíts citromos-málnás-mascarponés piskótaroládot! (x)

Ha szereted a pihe-puha tésztájú, retró, sárgabaracklekváros piskótaroládot, de vegyítenéd a nosztalgikus ízeket valami vadabbal és izgalmasabbal, akkor variáld a tölteléket: mi ezúttal a mascarpone és a habtejszín krémességét hoztuk össze egy intenzív színű málnalekvár édességével és némi savanykás citrommal. Videón mutatjuk, hogyan készítsd, lépésről lépésre!

Keress még több konyhai praktikát a Konyha - Vágod? rovatunkban!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...