Az angol konyháról sokan azt tartják, hogy fantáziátlan és egysíkú. Szerintem inkább markáns és szerethető. Tény, hogy nem cifrázzák annyit a konyhájukat, mint a franciák, de a nehéz, húsos, hűvös időhöz és sörhöz passzoló fogásokban igenis verhetetlenek!
Ha például fish and chipsről van szó, az angol konyha színtelenségéről papoló liga oszlopos tagja is elveszíti a fejét - mert ugyan mit ne lehetne szeretni a forró sült krumpli és a sörtésztába bújt tőkehal párosán? Ebből inspirálódva készítettük el ennek a brit fogásnak a hazai verzióját - szürke harcsából. Mint a legtöbb egyszerű étel, ez is akkor lesz felejthetetlen, ha kiváló alapanyagokat használunk hozzá! Úgyhogy keressünk egy jó halast, jó minőségű krumplit, kiváló napraforgó olajat, és fél óra alatt készítsünk egy tökéletes fish and chipset!