A feneked az igazi gyengém! - és még mi? A Halott Pénzt kérdeztük kedvenc ételeikről

Fekete napszemüveg mögé bújtatott laza humor, és hatalmas partihangulat vár a Halott Pénz bármelyik koncertjén. Most megtudhatod, mit szeretnek enni és inni a srácok! 

Manapság a partihimnusz fogalma eggyé forrt a Halott Pénzes srácokkal. A formáció Marsalkó Dávid szövegíró, zenei producer szólóprojektjéből indult útnak majd egy egész ország által ismert lett. Három éve már hét fős élőzenekar és partifogalom lett a Halott Pénz!

Minden rangos zenei fesztiválon megjelennek és oltári bulit csapnak. A srácok szívéhez azonban Pécs áll legközelebb, hiszen az együttes tagjai innen indultak hódító útjukra. Így nehogy már az idei Fishing On Orfű fesztivál teljen nélkülük - már csak azért is, mert ez a fesztivál Pécs mellett van.

A Halott Pénzes srácok közül Marsalkó Dávid szövegírót és Boros "Venom” Gábor DJ-t kaptuk el pár, létfontosságú kérdésre! Mi most nem zenei ambícióikra voltunk kíváncsiak - vagyis de, arra is - hanem arra, mi a legjobb itthoni fogás és fesztivál-kalandjaik során miket szoktak enni, inni.

Marsalkó Dávid egyébként elmondta, hogy rendkívül nagy gasztrofelfedező és külföldi kalandozásai során szeret elvegyülni, megízlelni a helyi ízeket, Venom nem különben. A fiúk elmondták, hogy élvezik, hogy mostanság a fesztiválokon ilyen nagy a kajafelhozatal és az a lényeg, hogy ,,azt edd, amire éppen szükséged van!”

Aztán Ülni.Örülni.Megőrülni, ahogy azt a legutóbbi nagylemezük címe súgja!

És ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

6 +1 illegális tipp, hogyan vigyél be piát fesztiválra

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...