Lángelme vagy, ha kiszúrod a hibát a konyhában

Egy újabb fejtörővel érkeztünk: ezúttal arra kell rájönnöd, mi a hiba a konyháról készült képen.

Teljesen kipurcansz ettől a melegtől, és alig működik az agyad? Egyáltalán nem hibáztatunk, hiszen tényleg rekkenő a hőség, melyet csak a hideg szobában vagy víz mellett lehet elviselni. Akár van erre lehetőség, akár nincs egy ütős képrejtvénnyel biztosan felpezsdíted egy kicsit az agyadat.

Lángelme vagy, ha kiszúrod a hibát a konyhában

Legújabb képrejtvényünkben egy konyháról készült képen kell megtalálnod a hibát. Induljon a keresgélés!

Lehet, hogy könnyűnek tűnik ez a képrejtvény, de vigyázz, mert ezúttal tényleg nagyon nehéz lesz megtalálni a banánokat a képen... A legügyesebb rejtvényfejtőknek általában 5 másodperc alatt sikerül rátalálniuk.

Nézzük, hogy ezúttal sikerül -e rájönnöd a csalafintaságra!

Egyszerűen nem megy? Ne csüggedj, majd legközelebb, addig is mutatjuk a megoldást:

Bizony, a kenyérpirítóban egy teafilter bújt meg

Reméljük, hogy te is izgalmasnak találtad a képrejtvényt, és szórakoztató kihívást jelentett számodra!

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...