14 isteni könnyed étel, amihez kénytelen leszel inni egy pohár fehérbort

Augusztus 4-e a nemzeti fehérbornap. Csirke, rák, tenger gyümölcsei, könnyed saláták, tészták...melyik receptet választanád hozzá?

  1. 1.

    Gyömbéres-citromos csirkeleves

  2. 2.

    Grillezett csirkemell ananászos salsával

  3. 3.

    Pirított rizs ananásszal, rákkal és kesudióval

  4. 4.

    Buddha bowl, grillezett lazacsteak-kel

  5. 5.

    Grillezett articsókás-chilis tagliatelle aiolival

  6. 6.

    Grillezett aranydurbincs, petrezselymes citrommártással

  7. 7.

    Sült paprikás alfredo

  8. 8.

    Sült csirke zöldségekkel, parmezános burgonyával, paradicsomsalátával

  9. 9.

    Ananászos-csirkés sült rizs

  10. 10.

    Kókuszos bundában sült csirkemellcsíkok, chilis mártogatóssal

  11. 11.

    Barackos caprese, paradicsommal és sonkával, könnyed salátaágyon

  12. 12.

    Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok

  13. 13.

    Impozáns sajttál

  14. 14.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...