28 fenomenális februári recept, amit ki kell próbálnod

Eljött a február is, és vele együtt a legrövidebb, ízig-vérig téli hónap az évben. Disznóvágás, káposzta, farsang, fánk, vegánság, forró levesek, Valentin-nap, minden lesz itt, amit csak el tudtok képzelni, gyönyörű recepteket válogattunk, főzzetek velünk februárban is!

  1. 1.

    Parmezános-spenótos csicserileves

  2. 2.

    Hagyományos csörögefánk

  3. 3.

    Spenótos tészta csirkével

  4. 4.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  5. 5.

    Lassú főzésű "fehérkrémleves" hullámos burgonyacsipsszel és cheddarral

  6. 6.

    Sörbundás rántott gomba

  7. 7.

    Zöldségraguleves tárkonnyal és citrommal

  8. 8.

    Cinnabon, az amerikai fahéjas csiga

  9. 9.

    Köleskörözött

  10. 10.

    Harmonikaburgonya

  11. 11.

    Kínai édes-savanyú csirke párolt rizzsel

  12. 12.

    Ropogós kenyér kovász nélkül

  13. 13.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  14. 14.

    Ázsiai gőzölt zöldséges batyu

  15. 15.

    Hagyományos farsangi fánk

  16. 16.

    Rántott csemegeuborka

  17. 17.

    Falafel, az arab csicserigolyó

  18. 18.

    Hogyan süssünk disznótorost

  19. 19.

    Pompomburgonya

  20. 20.

    Klasszikus francia eclair fánk

  21. 21.

    Misós, „odakapós" sültsárgarépa-krémleves

  22. 22.

    Házias székelykáposzta

  23. 23.

    25 dekás juhtúrós pogácsa

  24. 24.

    Chiacchiere - az olasz farsangi fánk

  25. 25.

    Gyömbéres-szójaszószmázas lazac

  26. 26.

    Valentin-napi pohárkrém

  27. 27.

    Sörös káposzta

  28. 28.

    Almás krumpli hurkamorzsával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek