Fánk, disznótoros, sörfesztivál – 14 gasztroprogram, amit ne hagyj ki februárban

Szerencsére februárban sem maradunk gasztroesemények nélkül, ezért a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk nektek 14 programot az év második hónapjára. Kedvetekre csemegézhettek!

Az év eleji visszarázódás után és az esetleges szigorúbb ünnepek utáni „megtisztulást” követően lehet kicsit lazítani, és ha máskor nem is, akkor a hétvégéken élvezni a február nyújtotta gasztroprogramokat. Ráadásul, ha valaki velünk együtt csinálta a Veganuárt egyfajta kihívásként, az igazán megérdemli, hogy ellátogasson egy disznótorosra. Ezenkívül vár titeket sok-sok farsangi mulatság, borkóstoló, sörfesztivál, és ne feledkezzünk meg a Valentin-napról sem. Íme, a februári gasztroprogram-ajánlónk!


További híreket itt olvashatsz

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...