Apácafingocskától a fasírtteknősig – Távozó szerkesztőnk, Csilla 11 kedvenc étele

Szerkesztő-riporterünk, Csilla csaknem négy év után távozik a Nosalty-tól, utolsó kérése pedig az volt, hogy megoszthassa az olvasókkal 11 kedvenc receptjét.

  1. 1.

    Narancsos apácafingocska

  2. 2.

    Cheddar sajtos őszi zöldségrakottas

  3. 3.

    15 órás burgonya

  4. 4.

    Ázsiai stílusú mázas-ragacsos oldalas

  5. 5.

    Fasírt teknős

  6. 6.

    Túrós úriember krém

  7. 7.

    Formatorta kétféle trüffelkrémmel

  8. 8.

    Zöldséges fasírozott kakas

  9. 9.

    Sárgadinnyéből babakocsi

  10. 10.

    Red Velvet szemgolyók

  11. 11.

    Malac alakú burgonyás fasírt

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!