11 gömbölyded fasírt, akár a húsvéti hidegtálak mellé is

Egy finom fasírtnak sehogy sem lehet ellenállni, a következő húsgolyók pedig még az ünnepi asztalon is megállják a helyüket.

  1. 1.

    Fasírtgolyók sokmagvas bundában

  2. 2.

    Fasírt

  3. 3.

    Fasírtgolyó sertéshúsból

  4. 4.

    Skót tojás Dacota konyhájából

  5. 5.

    Sütőben sült olasz fasírt marinara szósszal

  6. 6.

    Meatloaf, az amerikai egyben sült fasírt

  7. 7.

    Fűszeres húsgolyó

  8. 8.

    Sajttal töltött fasírt Katrin konyhájából

  9. 9.

    Curry-s fasírtgolyók

  10. 10.

    Fasírtgolyók friss zöldfűszerekkel

  11. 11.

    Fasírt, ahogy anyukám készíti

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...