Ez a 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz a farsangi időszak alatt

Vannak olyan kivételes csillagjegyek, akiknek a farsangi időszak szerencsét és bujaságot hoz.

A farsangi időszak 3 csillagjegy számára nemcsak a fánkok miatt lesz felejthetetlen és különleges, hanem azért is, mert szerencsében és bujaságban lesz részük. Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akik felhőtlen boldogságra tehetnek szert!

Ne búslakodj, ha a te csillagjegyed, nem volt a listán, egy finom fánkkal biztosan felvidulsz:

Olasz cukros fánk

Ez egy olyan fánk, amely ötvözi a szalagos és a csöröge mibenlétét. Azoknak a háziasszonyoknak segít, akiknek esetleg nincs olyan sok idejük a konyhában sütni, de mégis meg szeretnék ...

Créme brulée fánk

Minden, amit a klasszikus francia édességben, a créme brulée-ben szeretünk, az beköltözött a hagyományos farsangi fánkba. Az aranybarnára sült kelt tésztát főzött vaníliakrémmel ...

Forrásunk volt.


Még több horoszkóp:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...