A Fare egy gasztronómiai központú utazási magazin, amely egyedi számaiban mindig egy város kultúrájának és ételalkotásainak mélységeit fedezi fel. Legújabb kiadványukban Budapest a főszereplő, amelyről Sam A Harris angol fotográfus készített lélegzetelállító képeket.
A legikonikusabb magyar ételek szerepelnek a magazinban
A Fare Magazin nyári lapszámában többek között a Michelin-csillagos SALT, a hagyományos ételeket kínáló Róma Ételbár, és az ikonikus Rosenstein étterem is szerepel.
Az említett éttermekben kínált fogásokon kívül azonban más magyaros finomságok is helyet kaptak a lapban, így a klasszikus sajtos-tejfölös lángos, a mustárral és almapaprikával párosított szaftos házi kolbász és a Eszterházy-torta is.
Nosztalgia és fiatalosság jellemzi Budapestet
„Budapest városa az építészet pompás párosítása a hangulatos, otthonos éttermekkel, apró piaci bódékkal és romkocsmákkal. A nosztalgia és a fiatal, vállalkozó szellem egyvelege" – írja a lap Budapestről.
Ikonikus budapesti látványosságokról is készültek képek
A mutatós magyar fogások és éttermek mellett Budapest más ikonikus helyei, így például a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda is bekerült a lapba. A Fare Magazin korábbi lapszámait és a legújabbat ezen a linken tudod megnézni
Címlapfotó: Sam A Harris / Fare Magazine
További aktuális híreink: