Világhírű fotós járta végig Budapestet, hogy bemutassa a legjobb magyar éttermeket és ételeket

A nívós Fare Magazin legújabb számában Budapest több ismert étterme, valamint hagyományos magyar ételek és desszertek is helyet kaptak. Figyelem, ínycsiklandozó és éhségfokozó képek következnek!

A Fare egy gasztronómiai központú utazási magazin, amely egyedi számaiban mindig egy város kultúrájának és ételalkotásainak mélységeit fedezi fel. Legújabb kiadványukban Budapest a főszereplő, amelyről Sam A Harris angol fotográfus készített lélegzetelállító képeket.

A legikonikusabb magyar ételek szerepelnek a magazinban

A Fare Magazin nyári lapszámában többek között a Michelin-csillagos SALT, a hagyományos ételeket kínáló Róma Ételbár, és az ikonikus Rosenstein étterem is szerepel.

Az említett éttermekben kínált fogásokon kívül azonban más magyaros finomságok is helyet kaptak a lapban, így a klasszikus sajtos-tejfölös lángos, a mustárral és almapaprikával párosított szaftos házi kolbász és a Eszterházy-torta is.

Nosztalgia és fiatalosság jellemzi Budapestet

„Budapest városa az építészet pompás párosítása a hangulatos, otthonos éttermekkel, apró piaci bódékkal és romkocsmákkal. A nosztalgia és a fiatal, vállalkozó szellem egyvelege" – írja a lap Budapestről.

Ikonikus budapesti látványosságokról is készültek képek

A mutatós magyar fogások és éttermek mellett Budapest más ikonikus helyei, így például a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda is bekerült a lapba. A Fare Magazin korábbi lapszámait és a legújabbat ezen a linken tudod megnézni

Címlapfotó: Sam A Harris / Fare Magazine


További aktuális híreink:

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...