11 gömbölyű, porcukorfelhőben pompázó farsangi fánk
Itt a farsang, áll a bál, nem maradhatunk hát fánkok nélkül!
Itt a farsang, áll a bál, nem maradhatunk hát fánkok nélkül!
Az amerikai fánkok egy érdekes alfaja az 'apple fritter', vagyis az almafánk: sütőporos tésztája gyorsan és macera nélkül bekeverhető, nem kell várni a kelesztésre sem. Felhőpuha ...
Elsősorban sajtburgerrajongók figyelmébe ajánljuk az alábbi receptet, ami a kedvelt street food ízeit gondolja újra levesformában - íme, a SAJTBURGERLEVES! Egy sűrű, laktató, raguszerű ...
Imádjuk a villámgyors, egészséges mártogatósokat, ez a fantasztikus, ízekben tobzódó avokádókrém pedig a legnagyobb libling, bármelyik nap tudnánk enni! Tunkolhatjátok tortillával ...
A muffinra soha nem lehet ráunni, hiszen egy igazi univerzális sütemény, amit mindig újragondolhatunk. Mi most elhoztuk 3 kedvenc, gyümölcsösre hangolt muffinunkat!
NosaltyNe gondold, hogy házilag nem készíthetsz isteni mexikóit: kukorica-krémleves, gyors mexikói chilis bab és churros vár - utóbbi rendhagyó formában!
NosaltyIdén 15 éves a Konyhakiállítás. A 2025. február 28-án nyíló kiállítás témája a holnap konyhája, mely természetes, okos és inspiráló!
NosaltyFűszereket szinte minden ételbe szórunk, és annak ellenére, milyen egyértelműnek tűnik a használatuk, mégsem mindig az. Például vannak olyan ízesítők, amelyek egészben jobban hatnak, mint őrölve. Nézzük, kik ők!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Nem ritka jelenség, hogy hússütéskor azt tapasztaljuk, a serpenyő alján nem kevés víz gyülemlik fel. De honnan jön ez a folyadék és miért?
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!