Bár arra még nem derült fény, mekkora lenne a kereslet a boltokban a csípős paradicsomra, egy ír és brazil tudósokból álló kutatócsoport szerint a mai modern génmanipulációs technológiának köszönhetően viszonylag "egyszerű" módon lehetne kifejleszteni a paradicsom csípős változatát.
Paradicsom, banán, tojás - most akkor hűtőbe vagy ne?
Ezt olvastad már?
Receptajánló:
Ezeket olvastad már?
Csak bevállalós emberkéknek ajánljuk az új ízesítésű M&M's-et
Három új ízzel is jelentkezik az M&M's a következő évben. Nekünk valószínűleg továbbra is be kell érnünk a régi kedvencekkel.
Fenes GábrielCsak szupererőseknek - Te milyen fejet vágnál a világ egyik...
Az étel annyira csípős, hogy a szakácsok csak védőmaszkban tudják elkészíteni.
Fenes GábrielIlyet még nem láttál: paradicsom és eper egyben
Mutáns paradicsom tartja lázban az internetezőket. De mitől lett ilyen?
Nosalty