24 gyönyörűszép ünnepi falatka vendégvárónak

Kaviáros előétel, tonhalkrémes falatka, sült articsóka, lazacos rolád, karamellizált bacon, fahéjas mandula, karácsonyi caprese, pirított gomba, minden van itt, amit az év egyéb időszakában nem biztos, hogy elkészítenél, az ünnepi alkalom viszont határozottan megköveteli ezeket a szépséges falatkákat!

  1. 1.

    Orosz stílusú halsaláta levelestészta-kosárkákban, kaviárral (vol-au-vent)

  2. 2.

    Leveles tésztakosárkák tonhalkrémmel töltve – vol au vent

  3. 3.

    Sokmagvas cukkinigolyó

  4. 4.

    Karamellizált bacon dióval

  5. 5.

    Chilis-kókuszos baby cukkini mazsolás rizzsel, narancsos-fahéjas joghurt dippel

  6. 6.

    Extra ropogós karfiolfalatok

    Füstölt lazacos-sajtkrémes rolád

  7. 7.

    Óriás krémsajtgolyó

  8. 8.

    Sajtos kormocskák

  9. 9.

    Füstölt lazacos-sajtkrémes rolád

  10. 10.

    Pan con tomate

  11. 11.

    Pizzatésztagolyó-karácsonyfa közepén sült camembert-rel

  12. 12.

    Fahéjas mandula

  13. 13.

    Fekete kelleveles sajtos tekercs

  14. 14.

    Grillezett articsóka citromos-kakukkfüves aiolival

  15. 15.

    Füstölt lazacos falatkák

  16. 16.

    Sütőben sült fokhagyma

  17. 17.

    Gasztro koszorú

  18. 18.

    Karácsonyi caprese

  19. 19.

    Csudasajtos jalapeño poppers

  20. 20.

    Fokhagymás pirított gomba

  21. 21.

    Extra ropogós amerikai hagymakarikák

  22. 22.

    Baconbe tekert sütőtök

  23. 23.

    Garlic bread, a fokhagymás-fűszervajas bagett

  24. 24.

    Ricottával töltött aszalt szilva bonbonok

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...