7 illatos fahéjas csiga, ami másnap is puha marad

Készülj fel, mert olyan mennyei fahéjas csiga recepteket mutatunk neked, amelyek felérnek egy falat puha mennyországgal! Találd meg a kedvencedet!

Eljött az ideje, hogy a konyha újra a fahéjas csiga mennyei illatával teljen meg! Most pont vigyázol az alakodra? Nem baj! Mutatunk neked mindenmentes alakbarát csuda fahéjas csigát! De természetesen lesz itt igazi cukorbomba is, amire karamellás öntet kerül! A hagyományos fahéjas csigán kívül pedig ajánlunk amerikai, német és svéd verziót is.

  1. 1.

    Cinnabon, az amerikai fahéjas csiga

  2. 2.

    Fahéjas csavart karamellás öntettel

  3. 3.

    Omlós fahéjas csiga

  4. 4.

    Mindenmentes alakbarát fahéjas csiga

  5. 5.

    Kanelbullar - svéd fahéjas csiga

  6. 6.

    Fahéjas-kardamomos kanebullar

  7. 7.

    Franzbrötchen, a hamburgi fahéjas tekercs

Még több fahéjas csiga recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...