7 illatos fahéjas csiga, ami másnap is puha marad

Készülj fel, mert olyan mennyei fahéjas csiga recepteket mutatunk neked, amelyek felérnek egy falat puha mennyországgal! Találd meg a kedvencedet!

Eljött az ideje, hogy a konyha újra a fahéjas csiga mennyei illatával teljen meg! Most pont vigyázol az alakodra? Nem baj! Mutatunk neked mindenmentes alakbarát csuda fahéjas csigát! De természetesen lesz itt igazi cukorbomba is, amire karamellás öntet kerül! A hagyományos fahéjas csigán kívül pedig ajánlunk amerikai, német és svéd verziót is.

  1. 1.

    Cinnabon, az amerikai fahéjas csiga

  2. 2.

    Fahéjas csavart karamellás öntettel

  3. 3.

    Omlós fahéjas csiga

  4. 4.

    Mindenmentes alakbarát fahéjas csiga

  5. 5.

    Kanelbullar - svéd fahéjas csiga

  6. 6.

    Fahéjas-kardamomos kanebullar

  7. 7.

    Franzbrötchen, a hamburgi fahéjas tekercs

Még több fahéjas csiga recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!