FacérKonyha: Az én kedvenc 15 perces tésztám

"Már megint egy tésztarecept...?" Igen, de milyen! A FacérKonyha második részében az egyik kedvenc gombafajomat vizsgáljuk meg, és egy 15 perces tésztát is összedobunk!

Mi az? 15 perc alatt elkészül, vega, és kétszer be lehet belőle kajázni?Hát persze, hogy a kedvenc, shimeji gombás tésztám! :D(Amúgy ez előző kajámat láttad már?)

Videó jöhet?

Biztosan Ti is sokszor elsétáltatok már mellette, gondolván "hú, de furán néz ki, biztos nem finom", és inkább megvettétek a jó öreg csiperkét, pedig tényleg az egyik legízesebb, manapság bármelyik hiper-szupermarketben beszerezhető gombáról van szó.

Ez az én kedvenc 15 perces tésztám:

A shimeji gombás tagliatelle receptjét itt találod!

Szóval a lényeg, a sarki boltban bevásárolsz hozzá, pillanatok alatt elkészíted, a felét betolod frissen, a másik felét pedig bedobozolod, mert jól fog jönni másnap az irodában/gyárban/hivatalban a menza helyett! ;)

Láttad már a legújabb ZSÍRZSÚR részt?

ZSÍRZSÚR: igazi vitamindús szendvics marhasonkával, káposztával és sajttal. Ez a Rubi!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...