Ezzel a módszerrel fogyott le Adele - látványos átalakuláson esett át az énekesnő

A Grammy-díjas énekesnő újabban nem csak a hangjával és a zenéjével kápráztat el minket! 

Adele az évek során nagy átalakuláson ment keresztül a külsejét illetően, melynek legutóbbi bizonyítéka a válása utáni látványos fogyás. A Rolling In The Deep előadója sok kilótól megszabadult, de az utóbbi hónapokban mintha még látványosabb lenne a változás: Adele láthatón ismét fogyott.

A diéta mellé Adele új mozgásformát próbált ki, ez pedig nem más, mint a pilates. Az oktatójával nagyon jó kapcsolatot ápolnak, ez pedig segített motiválni az énekesnőt, aki ma már el sem tudja képzelni az életét mozgás nélkül. Trénere Robbie Williams felesége, a negyven éves Ayda Field.

Adele nemrégiben jelentette be válását Simon Koneckitől, akivel egy közös gyermeket is neveltek, ezután terápiás céllal életmódváltásba kezdett, új, egészséges hobbija pedig a pilates lett, ami mellett természetesen a diétáját sem hagyta el. Belső források szerint az énekesnő imádja az edzéseket, az pedig, hogy mellette fogyott is, csak hab a tortán. A legfontosabb az életében még mindig a kisfia, Angelo, akinek igyekszik nagyon jó édesanyja lenni.

Ez is érdekelhet!

Felejtsd el a diétás szabályokat!

Adele a Sirtfood Diet néven elhíresült diéta lelkes követője számos más híresség mellett. A módszer a megnövelt fehérjebevitelre és felgyorsított anyagcserére alapozott az alapítói szerint, és még a csokoládé, vörösbor fogyasztását is engedélyezte, ugyanakkor a napi kalóriabevitelt korlátozta.

Receptajánló:

Az énekesnő régen nem különösebb rajongott az edzésekért, mára viszont el sem tudja képzelni nélkülük a mindennapjait, örömmel néz tükörbe, és több az energiája, mint valaha!

Kipróbálnád Adele módszerét?

Ezeket olvastad már?

via Express

Címlapfotó: Facebook

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...