Ezzel a furcsa trükkel hipp-hopp kiolvad a fagyott hús - és csak 2 lábas kell hozzá!

Ha rendszeresen bíbelődsz a fagyott hús kiolvasztásával, és nem szeretnél mikrózni, de időd sincs sok, figyelj!

Neked mi a bevett trükköd, ha észbe kapsz, hogy ki kéne olvasztani a húst a holnapi, esetleg aznapi ebéhez?

  • Ki a fagyasztóból, és hagyod állni szobahőmérsékleten?
  • Vagy forró vízbe állítod?
  • Esetleg mikrózod?

Mi az utóbbit nagyon nem szeretjük, az első két megoldás viszont viszonylag sok időt igényel, de most rátaláltunk egy elég okos trükkre.

A kellékek: KÉT FÉMEDÉNY és VÍZ!

Így csináld:

Fordíts fejjel lefelé egy fémedényt (lábost például), fektesd az edény aljára a fagyott hússzeleteket, az egészre pedig helyezz rá egy forró vízzel teli lábast. A nyomástól és attól, hogy a fém hővezető, 5-10 perc alatt kiolvad majd a húsod! Ennyi a trükk!

Nézd meg videón is:

Ugye kipróbáljátok? Egészségesebb, gyorsabb, trükkösebb, mint az eddigi megoldások, az már biztos.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...