Ezzel a diétával került Beyoncé bomba formába ikrei születése után

Edzője adott tanácsokat az énekesnőnek, hogy miként érdemes táplálkoznia, hogy visszanyerje régi önmagát.

Azt azért sejteni lehetett eddig is, hogy Beyoncé nem csinál semmit félgőzzel: az énekesnő ikrei születése után elhatározta, hogy formába hozza magát a tavalyi Coachella-fellépésére, ehhez pedig átállt a teljesen növényi alapú táplálkozásra. Edzőjével, Marco Borges-szel kidolgozták a 22 Days Nutrition azaz 22 napos táplálkozás nevű étrendet, Beyoncé ezt követte a felkészülés során - aminek meg is lett az eredménye: a fellépése elképesztőre sikeredett, ő pedig ismét jól érzi magát a bőrében.

A 22 Days Nutrition étrend ugyanis nem csak arra jó, hogy fogyjunk vele, hanem arra is, hogy visszaadja az ember önbizalmát - legalább is ezt állítja az énekesnő. A Youtube-ra feltöltött videója szerint Beyoncé nem érezte magának a testét az ikrei születése után, ezért vágott bele ebbe az étrendbe. Az étrend megemelkedett energiaszintet és jó közérzetet is ígér, ami fontos volt mind Beyoncénak, mind a háttértáncosainak a felkészülés idején.

A program lényege a teljesen növényi alapú táplálkozás, amelynek fontos eleme, hogy eltüntetik az étrendekből a feldolgozott, haszontalannak bizonyuló ételeket. Persze ahhoz, hogy egy növényi étrend a szervezet minden igényét kielégítse, nagyon jól kell összeállítani, ebben segít a 22 Days Nutrition, ami személyre szabott recepteket is nyújt a feliratkozóknak.

Ezeket olvastad már?

via

címlapkép

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...