Ezt főzheted: 31 csodás nyári ételt válogattunk össze, ami a ti konyhátokban készült

Új cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

A Nosalty közössége a ti általatok feltöltött számos fantasztikus recept miatt is egyedi, ezért mostantól, "Ezt főzheted" névre keresztelt sorozatunkban minden hónapban összegyűjtjük a szezonhoz legjobban passzoló, az előételtől a főételen át a desszertig minden kategóriát átölelő recepteket, a felhasználóink, vagyis a ti fogásaitokból.

Szeretnénk, ha elkészítenétek, ami másnak már bevált, és inspirálódnátok, egyúttal inspirálnátok is a sütni-főzni vágyó lelkes amatőr szakácstársaitokat. Mentsétek le, és készítsétek el a kedvenceiteket, az eredményt pedig ne felejtsétek el megosztani a Nosalty #HÁZIMENZA Facebook-csoportjában, ahol továbbra is gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel találkozhattok.

  1. 1.

    Epres-almás hamis rétes

    Minden falatja maga a nyár ennek a gyümölcsös csodának, amit Takács Kriszti szakácsunk készített.

  2. 2.

    Baileys szelet

    Iluska süteménye krémes, édes, szóval egyszerűen elképesztő.

  3. 3.

    Mediterrán gnocchi

    Tengert idéző ízek, Krisztina67 konyhájából.

  4. 4.

    Almás-hagymás sült krumpli

    Gizi szakácsunk kreálmánya ez a tepsi aranyló köret.

  5. 5.

    Sajtos rakott zöldségek lecsókrém-mártással

    Kolimár Viki egy ilyen zöldséges csodát alkotott nekünk.

  6. 6.

    Zabkása skyrrel és chia maggal

    NapsütötteVidékünkön gyors és tápláló reggelijével lendületesen indul a nap.

  7. 7.

    Zöldpestos sült zöldség útifűmaghéj-szélesmetélttel

    Egy igazán különleges tésztaétel, Baroness konyhája szakácsunktól.

  8. 8.

    Tejszínes fonott kalács

    Katharosz receptjével gyerekjáték lesz a kalácssütés.

  9. 9.

    Rákóczi Túrós

    Egy igazi süteménycsoda Happygirlkitchen-től.

  10. 10.

    Szamócás pohárkrém kölessel

    Gurisatti Gréta ezzel az édességgel hozta el nekünk a nyarat.

  11. 11.

    Ghorayeba - vajas teasütemény

    Ez a különleges aprósütemény Zita93 alkotása.

  12. 12.

    Bodzás-epres joghurttorta

    Szekeres Lajosné Klári tortájánál nyáribb édességet nehéz találni.

  13. 13.

    Gesztenyés puncsgolyó

    Isteni kis falatok scarlett69-től.

  14. 14.

    Fekete kelleveles sajtos tekercs

    emokeludanyi@indamail.hu nevű szakácsunk szemet gyönyörködtető tekercse.

  15. 15.

    Zöldborsós tészta

    Krémes-zöldséges tésztaétel, l.kataa receptje alapján.

  16. 16.

    Tonhalas spagetti

    Audryenn friss, olasz ízekkel megpakolt ebédje kiment a csávából.

  17. 17.

    Vegán csokitorta

    egy_pottynyi_szeretet szakácsunk cukrászdai hangulatot varázsol a konyhába.

  18. 18.

    Fenyőrügy-pesztós tészta

    Különleges ízekkel lepett meg minket csakegygourmet szakácsunk.

  19. 19.

    Csokis zabkeksz chia- és lenmaggal

    Magokkal megpakolt édesség szmimi-től.

  20. 20.

    Tej- és tojásmentes brownie

    gombas.andrea mentes süteménye biztos mindenkinek ízleni fog.

  21. 21.

    Narancsos csokicsoda

    Dekadens desszert, egyenesen Pitypang konyhájából.

  22. 22.

    Babfasírt maradékból

    Legát Franci szakácsunk maradékmentő receptje egyszerre finom és hasznos is.

  23. 23.

    Baconös-kukoricás-sajtos csiga

    Apró, sós falatkák, töltve minden jóval: Kovács Dana (Danadi's Kitchen) ezt hozta nekünk.

  24. 24.

    Kókuszos-nutellás madárfészek

    Mese szakácsunk meseszép édességei mindenkit rabul ejtenek majd.

  25. 25.

    Zöldfűszeres saláta tökmagbundás camembert-rel

    Olvadó sült sajt, harsányan friss salátaágyon, A tetovált lány receptje alapján.

  26. 26.

    Fűszeres cukkini-spagetti (friss-üde)

    oviga2005@gmail.com tésztája már nem is ebéd, hanem műalkotás.

  27. 27.

    Mexikói csirke

    Kiadós ebéd vagy vacsora kerekedik Nemes-Pádár Csilla receptjéből.

  28. 28.

    Karfiolkrém brokkoli mikrozölddel

    ÍZcsiklandozó szakácsunk krémesen csábító körete bármilyen fogás mellett megállja a helyét.

  29. 29.

    Padlizsánkrém Erdélyből

    Ana's Kitchen eredeti erdélyi receptje.

  30. 30.

    Nagyon cuccos sajtos omlett

    Picipirostól kaptunk egy nagyon laktató, nagyon látványos reggeli receptet.

  31. 31.

    Házi csirkemájkrém

    bettyyym konyhája egy ilyen csodás kenyérrevalót adott nekünk.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...