Ezt csináld az elhasznált grillrácsoddal!

Koszos, zsíros, megviselt grillrács ráragadt ételmaradványokkal, rajta az elmúlt hétvégék emlékei - mit kezdj vele? Ezt!

Ez a DIY videó minden lusta és feledékeny ember örömére készült, hogy borzalmasan elhasználódott grillrácsát és sütögetni imádó családját jókedvre derítse. Van megoldás!

R E C E P T A J Á N L Ó :

Csirkesaslik steakburgonyával

Az ötlet onnan származik, hogy vasárnap nem tudtuk eldönteni a párommal, hogy mit főzzünk. Én a saslik egyszerűbb változatára szavaztam, ő pedig a receptben leírt, pikáns páccal sült ...

BBQ marhaborda egészben

A grill partik királya, a hátsó kertek kedvence, a marhaborda, amire érdemes feláldozni azt a 6-8 órát, mert a végeredményről hosszú-hosszú évekig fog mesélni mindenki, aki ...

Ezeket olvastad már?

Még több érdekes cikk a Gardenistán.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...