,,Ezt a burgert ne kóstold meg, mielőtt vezetsz!" - A Zing Burger új üzlettel és új hambival is előrukkolt

A Zing Burger mára már fogalommá vált. Budapest több pontján is találni Zing-elosztópontot. Legújabb üzletükben jártunk, az Allee Bevásárlóközpontnál.

Az igazi "street food fanok"-nak nem mondok újat azzal a névvel, hogy Zing. Szaftos húspogácsák, ízletes hamburgervariációk, fiatalos üzletvezetés és jól átgondolt cégstruktúra jellemzik ezt az étteremláncot. Ha sokan nem is vagytok tisztában azzal, milyen sikeres biznisz a Zing. Valószínűleg már toltatok be Budapesten Zinges burit valamelyik étteremben, vagy egy food truck mellett ülve, miután átmulattátok az éjszakát, vagy farkaséhesen kaja után kajtattatok egy szürke hétköznap. Hamarosan viszont nem csak Budapesten lehet élvezni ezeket az ételeket, a cég ugyanis vidékre és külföldre is terjeszkedne.

A Zing Burger a napokban nyitotta meg a hetedik vendéglátóhelyét az Allee Bevásárlóközpont lábánál. Ez az étterem franchise referenciaként is szolgál az elkövetkezőkben, terveik szerint az első franchise éttermük 2018-ban nyílik meg. Beugrottunk hozzájuk, hogy megnézzük a vadiúj éttermet és azért, hogy Susánszky Ádám tulajdonos elkészítse nekünk a személyes kedvenc hambiját, a Street Burgert.

Most megosztjuk veletek a videóban látott burger receptúráját, de tudnotok kell, hogy a házi készítésű szószok és bucik, valamint a szupertitkos fűszerezésű hús teszi a Zing burgereit igazán ízletessé és utánozhatatlanná.

Susánszky Ádám, a legújabb Zing étteremben

Zing Street Burger, ahogy Susánszky Ádám tulajdonos szereti:

A házi készítésű, friss bucik között chilis majonéz és BBQ-szósz fog közre egy szigorúan 3 percig sütött hatalmas marhahúspogácsát, melynek bűvkörében ír cheddar sajt, uborka, jalapeno és karamellizált hagyma borzolja a kedélyeket.

Nemcsak az új étterem megnyitására kaptuk fel a fejünket: a Zing egy izgalmas új burgert is bemutatott a nagyközönségnek az új étterem megnyitóján. A Viszkis film apropóján ugyanis egy 16-os karikás, whiskey-s hamburgert készítettek. A Viszkis névre keresztelt burgert olyan alapanyagokkal készítik, amelyekAmbrus Attila kedvenc italával harmonizálnak.

„A húst Jack Daniels whiskey-ben pácoljuk, amitől megváltozik a húspogácsa textúrája, puhább, lágyabb lesz tőle. Sütéskor egy ananász- és teriyakialapú, saját készítésű whiskey-s glaze-zel fényezzük" - mondta el Susánszky Ádám tulajdonos.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az új étterem, vagy a szaftos alkoholos hamburgerből harapnál egy nagyot, akkor irány az új Zing!

És ezt olvastad már az új ízHUSZÁR magazinon?

Nem tudod, milyen egy igazán finom paleo keksz? Franziska megmutatja neked!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...